ik ben Karin

THE GAME CHANGER

Ik geniet ervan om samen talenten op te duiken. Die zijn er altijd.

Ik ben een positieve, levenslustige vrouw vol dromen, ambities en passies. En ik geniet ervan om samen met mijn klanten hun passies op te duiken. Op zoek naar hun talenten. Naar diepere lagen die nog niet aan het oppervlak drijven.

Ik ben een echte Goalsetter en Gogetter. Doelen zetten en gaan. Een eigenschap die me ver bracht in de topsport en mijn HR loopbaan. Het is mijn overtuiging dat bij het behalen van resultaten, op wat voor vlak ook, de mens altijd op nummer één staat. En daar zit mijn allergrootste passie: de mens.

Als HR professional heb ik me hier altijd sterk voor gemaakt, ik studeerde er zelfs in af. Ik zie dat de wereld klaar is om dit te ontvangen. Om meer ruimte te maken voor de zachte kant, voor invoelen, kwetsbaarheid en vertrouwen. Dit is nieuwetijds business. De ondernemers van nu zijn de gamechangers waar de wereld al die tijd op heeft zitten wachten.

Karin Weening Nieuwetijds Business zwembad in stilte

Watermens

Van zwemdiploma’s, wedstrijdzwemmer naar teamplayer in het Nederlands Jeugd Waterpoloteam. Deze gedrevenheid om eruit te halen wat erin zit en steeds beter te worden zat er al vroeg in. Nu zwem ik vooral voor mijn plezier het hele jaar door. Ik trotseer het koude water in de winter, ik voel hoe waterstralen spanningen wegspoelen en geniet van de cadans van mijn ademhaling en de ritmische bewegingen die me vooruit stuwen.

Karin Weening Nieuwetijds Business badmeesterstoel aan het water

Het grote geheel

Zwemmen is voor mij als thuiskomen. Een soort meditatie; het maakt me rustig en gelukkig en het helpt me om diep naar binnen te kijken, naar mijn gevoelens, mijn verlangens, mijn ontwikkelpunten en mijn talenten, die ik zo graag ten dienste breng voor het grotere geheel. Van mens tot ondernemer, onderneming, maatschappij, tot de hele wereld. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is.

Twee druppels in de vorm van een quote (1)

Ik neem je bij de hand, maar laat je zélf jouw parels, jouw talenten, opduiken uit de diepte van jouw eigen zee.

Playing the game

Ik neem waar, luister, voel en zie. Ik beweeg met je mee en daag je ook om uit je warme comfortzone te stappen. Je innerlijke wereld te onderzoeken, om vastgeroeste patronen van je af te spoelen en om te ontdekken welke krachten jou vooruit stuwen: wat zijn jouw werkelijke talenten?

Karin Weening Nieuwetijdsbusiness in gesprek met een coachee

De kracht van kwetsbaarheid

Ik wil de bal in het goal hebben en zorg dus dat jij je doel bereikt. Maar mijn aanpak is niet zo hard, prestatiegericht en grenzeloos als tijdens mijn waterpolocarrière. Na dertig jaar werkervaring in HR, communicatie en coaching, na 26 jaar moederschap, een burn-out en de nodige uren mantelzorg, ken ik ook de kracht van kwetsbaarheid, invoelen, zorgzaamheid en vertrouwen. Dit is de nieuwe tijd en ik reis graag met je mee naar de bestemming van jouw verlangens, waarbij ik je andere perspectieven bied. Ik neem je bij de hand, maar laat je zélf jouw parels, jouw talenten, opduiken uit de diepte van jouw eigen zee.

Zwem je mee?

Wil je meer lezen over de mogelijke trajecten, klik hier.

Karin Weening Nieuwetijdsbusiness Playing the game