1

Jij de ondernemer

Voor als je voelt dat er meer in je zit dan wat er nu uitkomt. Wat geeft jou energie? Waar mag je meer van doen? En waar mag je mee stoppen?

Drie fundamentele waves

Je hebt al veel gedaan. Je missie is helder en je weet wat je wilt. Je wilt nu doorbraken realiseren zodat je met meer rust en moeiteloos ervaart hoe jij met je onderneming kan groeien en bloeien.

Om een energievolle, duurzame onderneming te laten floreren zijn er drie fundamentele waves. De eerste wave draait om jou, de ondernemer. De tweede gaat om jou en je onderneming. En bij de derde komt er een extra dimensie aan te pas en dat is jouw dreamteam.

Jezelf kennen als ondernemer

Je bedrijf begon bij jou. Jij bent dit bedrijf gestart. Met jouw visie, jouw passie en jouw drive. Deze eerste wave staat in het teken van jezelf kennen als ondernemer. Als jij je natuurlijke zelf kent, kun je groeien en krachtige bewuste keuzes maken.

In deze periode staan jij en jouw unieke profiel centraal. Waarom doe je wat je doet? Je krijgt inzicht in je eigen blauwdruk en je natuurlijke talenten.

We brengen jouw talenten op drie lagen naar boven.

Karin Weening Nieuwe tijds business badmeesterstoel

Wat jij gaat opduiken:

Twee druppels in de vorm van een quote

Jij krijgt inzicht in jouw natuurlijke talenten.

Twee druppels in de vorm van een quote

Jij leert wat jouw top vijf karakteristieke talenten zijn en in welke mate je ze wel of nog niet inzet.

Twee druppels in de vorm van een quote

Je leert hoe je nog ongebruikte talenten ruimte geeft om te ontwikkelen.

Twee druppels in de vorm van een quote

Je krijgt je energieslurpers onder ogen en weet wat je te doen staat om meer energie te gaan creëren.

Twee druppels in de vorm van een quote

Je weet waarom je doet zoals je doet.

Twee druppels in de vorm van een quote

Je ontdekt hoe jouw talenten invloed hebben op samenwerkingen en hoe je deze kunt sturen.

Twee druppels in de vorm van een quote

Je voelt het vertrouwen om op natuurlijke wijze de volgende stappen te zetten.

Twee druppels in de vorm van een quote

Je gaat staan voor je talenten en zet deze optimaal in én niet alleen voor je business.

Weer stromen vanuit je eigen bron

Ik begeleid ondernemers die zijn vastgelopen, stil zijn komen te liggen of die de bodem hebben bereikt. Mijn drijvende kracht ligt in het weer in beweging en actie laten komen.

Dit doe ik door met de ondernemer op de diverse lagen van bewustzijn te werken op een ‘speelse’ manier. Hierdoor verdwijnen blokkades en overtuigingen. Patronen  worden doorbroken en ondernemers weten zich opnieuw te verbinden met zichzelf, hun passie, onderneming en stakeholders.

Karin Weening van Nieuwetijds Business ziet jouw goud

Investeer in jezelf en laat je onderneming stromen:

Wat jij ontvangt:

N

Een talentenscan (vanuit je bewuste brein)

N

Een rapportage van de talentenscan

N

Een 1 op 1 integratiecoachingssessie van 2 uur

N

Een boek als naslagwerk

N

Een persoonlijk profiel (vanuit je onderbewuste brein)

N

Een rapportage als naslagwerk van je persoonlijke profiel

N

Een 1 op 1 integratiecoachingssessie van 2 uur

Resultaat is dat jij jouw basiselementen weet waarom je doet zoals je doet. Ik breng boven water wat je energie geeft, waar je meer van mag doen en wat je meer kunt loslaten. Je krijgt ook inzicht wanneer je in actie kan komen en hoe je beslissingen neemt die voor jou werken. Een duurzame basis waar je je leven lang voordeel van hebt.

Jouw investering  2.100,-

Karin Weening van Nieuwetijds Business half jaar prgramma

Wil jij doorbraken realiseren?

Ik begeleid jou, ondernemer, om weer in het diepe te springen en door te kunnen. Als sidekick sta ik aan de zijlijn en reik ik aan wat jij nodig hebt. Nog voordat het water in zicht is, ben ik er voor je op weg naar het startblok zodat jij het bad in kan duiken richting jouw doel.

Reken op een liefdevolle en trefzekere ‘kick in the but’ waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet, hoort en voor mogelijk houdt. Ik stoom je klaar om vol vertrouwen op dat startblok plaats te nemen als het er echt om gaat. Zodra het fluitsignaal luidt weet jij dat je er alles eruit haalt wat erin zit. En als je het water uit stapt, sta ik met een handdoek klaar. Want naast die kick sta ik ook voor een warm bad.

Klaar voor een deep dive?

Succesvol ondernemerschap start bij jezelf goed kennen. Ondernemersskills zijn belangrijk, maar deze gaan pas echt voor je werken als je weet wat bij je past en wat niet. Je kunt vol inzetten op het onder de knie krijgen van bepaalde technieken en vaardigheden, maar wat nou als blijkt dat je hier de persoon niet naar bent? Als je hier geen energie van krijgt en het je alleen maar energie kost? En dat komt niet omdat je de skill nu nog niet beheerst, maar simpelweg door het gegeven dat jij en je dna niet matchen met wat er voor nodig is om deze vaardigheid te beheersen. Het past niet bij je. Nu niet en in de toekomst ook niet. Het zit niet in jouw blauwdruk.

Jouw talent ligt ergens anders, namelijk je ondernemerschap. Iedereen, en vooral jijzelf, heeft er baat bij als jij de dingen doet waar jouw goud ligt. Je hoeft geen alleskunner te worden. Ontdek jouw goud en diep dit uit. Ik ben er om samen met jou jouw goud naar boven te brengen. Zo weet jij heldere, duurzame bewuste keuzes te maken die voor je werken.