2

Jij en je onderneming

Voor als je voelt dat het stagneert. Ligt het aan de economie of aan andere externe factoren? Of wordt het tijd om opnieuw naar jou en je onderneming te kijken?

En dan. Het stagneert.

Je bent al een tijd ondernemer. Je hebt inmiddels een mooi klantenbestand en track record opgebouwd. En dan. Het stagneert. Komt het door de economie? Zijn er externe factoren van invloed? Of wordt het tijd om eens goed naar jou en je onderneming te kijken? Hoe staan jullie er nu bij? En hoe verhouden jullie je tot elkaar? 

Om een energievolle, duurzame onderneming te laten floreren zijn er drie fundamentele waves. De eerste wave draait om jou, de ondernemer. De tweede gaat om jou en je onderneming. En bij de derde komt er een extra dimensie aan te pas en dat is jouw dreamteam.

Karin Weening Nieuwe tijds business nieuwetijdsbusiness jij en je onderneming

Jij en je onderneming

Deze wave staat in het teken van de verbinding tussen jou en je onderneming. Hoe verhouden jullie je tot elkaar? Wat wil jij en wat wil in wezen jouw onderneming? Wat staat hiervoor (nog) in de weg en wat zijn de bronnen die van belang zijn om verder te kunnen ontwikkelen?

Tijdens een coachingsessie onderzoeken we op systemische wijze wat er is en wil zijn door middel van de opstellingsmethode. Wellicht heb je wel eens een opstelling gedaan? Met of zonder ervaring is de uitnodiging om met open nieuwsgierige wijze deze methodiek te ervaren. Het geeft je op een diepere, onbewuste laag inzicht in de oplossingsrichting van vraagstukken over jezelf in verbinding met je onderneming.

Op basis van het verlangen of een vraag, onderzoeken we samen welke elementen daar een rol bij spelen. Deze elementen worden in de ruimte door jou zelf neergelegd. Vervolgens neem jij of ik als begeleider de plek in op een element om de intuïtieve informatie naar boven te halen. Eventuele belemmerende elementen (patronen) en overtuigingen worden daarmee zichtbaar en opgeruimd.

De kracht van een dergelijke systemische onderzoekswijze zit in het feit dat je op een zeer snelle en effectieve manier de essentie van een vraagstuk naar boven haalt. Je voorkomt daarmee alles te willen analyseren en gaat voorbij aan de symptomen en vaste patronen. Het onderbewustzijn en zelfoplossend vermogen wordt op het wezenlijke niveau hiermee aangesproken waardoor de oplossing vanuit een diepere laag kan ontstaan.

Vragen die mogelijk ook bij jou boven komen drijven:

Twee druppels in de vorm van een quote

Hoe houd ik het overzicht?

Twee druppels in de vorm van een quote

Hoe kan ik meer doen van wat ik leuk vindt?

Twee druppels in de vorm van een quote

Wanneer weet ik of ik klaar ben om werk uit handen te geven?

Twee druppels in de vorm van een quote

Welke blokkades en overtuigingen heb ik nog los te laten?

Twee druppels in de vorm van een quote

In hoeverre hebben bepaalde levenservaringen nu nog impact binnen mijn ondernemerschap?

Twee druppels in de vorm van een quote

Hoe kan ik ruimte geven aan privézaken terwijl ik mijn bedrijf draaiende wil houden?

Twee druppels in de vorm van een quote

Wat heb ik te doen als ik er een tijdje tussenuit wil?

Floreren vanuit de basis

Ik begeleid ondernemers die zijn vastgelopen, stil zijn komen te liggen of die de bodem hebben bereikt. Mijn drijvende kracht ligt in het weer in beweging en actie laten komen.

Dit doe ik door met de ondernemer op de diverse lagen van bewustzijn te werken op een ‘speelse’ manier. Hierdoor verdwijnen blokkades en overtuigingen. Patronen  worden doorbroken en ondernemers weten zich opnieuw te verbinden met zichzelf, hun passie, onderneming en stakeholders.

Karin Weening Nieuwe tijds business jij en je onderneming opstelling

Investeer in je onderneming zodat het weer stroomt:

N

Je krijgt een persoonlijke 1:1 coachingsessie van 2 uur

N

Je ontvangt schrijfmaterialen en een vervolgopdracht

N

Je krijgt on the site coaching na de sessie om verder te integreren

Resultaat is dat jij inzichtelijk hebt welke elementen binnen jouw bedrijf van belang zijn om flow te creëren. Je ervaart hoe jij je verhoudt tot deze elementen en wat jij hierin te doen hebt. Obstakels en belemmeringen worden opgeruimd en je ervaart de oplossingsrichting waardoor het proces naar meer flow in je onderneming in gang is gezet.

 

Jouw investering 550,-

Karin Weening Nieuwetijds business ondernemerscoach ondernemerscoaching

Wil jij met je onderneming verder groeien?

ikVanuit meer dan 22 jaar HR Business expertise en ervaring, begeleid ik jou om met vol vertrouwen weer in het diepe te springen en door te kunnen. Als sidekick sta ik aan de zijlijn en reik ik aan wat jij nodig hebt. Nog voordat het water in zicht is, ben ik er voor je op weg naar het startblok zodat jij het bad in kan duiken richting jouw doel.

Reken op een liefdevolle en trefzekere ‘kick in the but’ waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet, hoort en voor mogelijk houdt. Ik stoom je klaar om vol vertrouwen op dat startblok plaats te nemen als het er echt om gaat. Zodra het fluitsignaal luidt weet jij dat je er alles eruit haalt wat erin zit. En als je het water uit stapt, sta ik met een handdoek klaar. Want naast die kick sta ik ook voor een warm bad.

Klaar voor de deep dive?

Ondernemen is net als topsport. Gaan, gaan en nog eens gaan. En ondertussen word je steeds beter. Gaandeweg zie je je fanbase groter en groter worden. Je werkt er hard voor en dat is te zien aan je resultaten. Maar wat nou als de resultaten tegenvallen? Je zet een tandje bij om de curve weer te doen stijgen.

Als topsporter geloof je niet in ‘overnight success’ dus je gaat niet alleen voor de winst maar voor vooral gezonde continuïteit. Je werkt harder en harder, maand in maand uit, om er na een tijd achter te komen dat je de curve maar moeilijk in opwaartse richting kunt bewegen. Wat is er aan de hand? Zijn er externe factoren waardoor je succes achterblijft? Of is er meer aan de hand? En wordt het tijd om jou en je bedrijf samen eens stevig onder de loep te nemen?