4

Jij en je dreamteam

Voor als je voelt dat er meer helderheid in je onderneming nodig is om van daaruit taken uit te besteden aan je dreamteam.

Floreren dankzij je team

Als je helder hebt waar je talenten liggen, wat je passie is en waar je energie van krijgt, dan kun je heel gericht werkzaamheden uitbesteden. Door de juiste mensen in te schakelen voor zaken waar jij geen energie van krijgt, richt je je op groei en bloei binnen jouw bedrijf.

Om een energievolle, duurzame onderneming te laten floreren zijn er drie fundamentele cirkel. De eerste cirkel draait om jou, de ondernemer. De tweede gaat om jou en je onderneming. En bij de derde komt er een extra dimensie aan te pas en dat is jouw dreamteam.

Jezelf kennen als ondernemer

In deze cirkel staat de structuur van je onderneming centraal. Welk werk moet er gedaan worden? Ondernemen doe en kun je niet alleen. Als het goed is laat je je ondersteunen door andere experts zoals een boekhouder of accountant, die werk voor jou uit handen nemen zodat jij je op de buitenwereld kunt richten, impact realiseert en je klanten blij maakt.

Weten waar jij goed in bent (talenten), wat je leuk vindt (je passie) en wat je elke dag kan blijven doen (energie geeft) is wat je hebt opgehaald en weet vanuit de 1e cirkel. Ook weet je inmiddels waar je meer aandacht aan hebt te geven om je onderneming te laten groeien en bloeien tezamen met meer rust en moeiteloosheid voor jezelf.

Karin Weening Nieuwe tijds business zwembad

We kijken in deze cirkel allereerst naar jouw talenten en profiel. Vervolgens naar de rollen die je binnen je onderneming nu vervult en welke logisch zijn vanuit je profiel. Welke ‘gaps’ blijven over? Hoe ga en wil je deze invullen?

Wie heb je nodig en wat moet diegene voor je doen (oplossen) zodat er flow in je onderneming blijft en kan groeien? Welke rollen en verantwoordelijkheden passen daarbij? Wie gaat de rol uitvoeren? Welke talenten heeft degene mee te brengen? Wat wordt ieders bijdrage in het geheel?

Vragen die mogelijk ook bij jou boven komen drijven:

Twee druppels in de vorm van een quote

Wat als ik mijn werk of misschien zelfs mijn vak niet meer leuk vind?

Twee druppels in de vorm van een quote

Wat als ik van mijn hobby mijn werk wil maken?

Twee druppels in de vorm van een quote

Hoe zet ik mezelf onderscheidend in de markt?

Twee druppels in de vorm van een quote

Wanneer weet je of je klaar bent voor een team?

Twee druppels in de vorm van een quote

Hoe ga ik om met een partner die mijn ontwikkeling niet begrijpt of steunt?

Twee druppels in de vorm van een quote

Hoe combineer ik het ouderschap met mijn werk?

Twee druppels in de vorm van een quote

Hoe blijf ik mezelf uitdagen in een vak waar ik al jaren in actief ben? 

Twee druppels in de vorm van een quote

Wat als ik een diep verlangen heb om op sabbatical te gaan?

Floreren vanuit de basis

Ik begeleid ondernemers die zijn vastgelopen, stil zijn komen te liggen of die de bodem hebben bereikt. Mijn drijvende kracht ligt in het weer in beweging en actie laten komen.

Dit doe ik door met de ondernemer op de diverse lagen van bewustzijn te werken op een ‘speelse’ manier. Hierdoor verdwijnen blokkades en overtuigingen. Patronen  worden doorbroken en ondernemers weten zich opnieuw te verbinden met zichzelf, hun passie, onderneming en stakeholders.

Karin Weening Nieuwe tijds business dreamteam coaching persoonlijk naslagwerk

De investering van deze 1:1 persoonlijke coaching bedraagt €750

N

Je start met een werkboek

N

Je krijgt een 1:1 persoonlijke coachingsessie van 2 uur

N

Je ontvangt een naslagwerk

Resultaat is dat jij je bedrijf in beeld hebt en weet welke onderdelen je zelf blijft vervullen en wat je wilt uitbesteden en hoe. Aan het einde heb je een plan van aanpak om jouw onderneming zo te structureren dat je rust en flow in je bedrijf creëert waar vanuit je kunt groeien.

Een programma voor een duurzaam fundament waarbij je de sluizen van je business potentieel openzet om te gaan stromen.

Karin Weening Nieuwetijdsbusiness Over mij Homepage

Waarom ik je heel goed kan helpen

Ik begeleid jou, ondernemer, om weer in het diepe te springen en door te kunnen. Als sidekick sta ik aan de zijlijn en reik ik aan wat jij nodig hebt. Nog voordat het water in zicht is, ben ik er voor je op weg naar het startblok zodat jij het bad in kan duiken richting jouw doel.

Reken op een liefdevolle en trefzekere ‘kick in the but’ waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet, hoort en voor mogelijk houdt. Ik stoom je klaar om vol vertrouwen op dat startblok plaats te nemen als het er echt om gaat. Zodra het fluitsignaal luidt weet jij dat je er alles eruit haalt wat erin zit. En als je het water uit stapt, sta ik met een handdoek klaar. Want naast die kick sta ik ook voor een warm bad.

Klaar om de deep dive te maken?

Er zijn tal van manieren om je onderneming vorm te geven. Waar het om gaat is dat jij jouw onderneming gestart bent vanuit een bepaald talent, vanuit een missie. En als je bedrijf begint te lopen, kunnen randzaken te veel van je aandacht vragen. En dat houdt je uiteindelijk weg van de groei van je onderneming. Je hebt immers nog steeds het aantal uren tot je beschikking als in de start van je bedrijf. Je hebt nu alleen wel meer aandacht nodig voor andere zaken. Het is belangrijk om helder te krijgen waar die tijd in gaat zitten. Maar vooral ook om dit naast jouw talenten te leggen. Ben je klaar om de deep dive te maken?